Hästar

Här hittar du våra våra hästar, både de som tävlas och tränas nu men även våra kära gamla ponnys.

 
 
 
 Evelina och Carette

Evelina och Carette

Carette

Valack

Carette var Evelinas första ponny som hon hon fick när hon var 10 år. Tillsammans hann dom med att vinna Skol-DM i Stockholm samt rida tre SM. Idag är Carettesällskapshäst till Chicory..

 
 Weine och Evelina i Kranichstinerhof

Weine och Evelina i Kranichstinerhof

Chicory

Valack född 2014, e. Johnson – Blue Hors Hertug

Chicory är Cilantros helbror och han köptes som föl men har gått kvar hos uppfödaren Ylva Joyce tills det var dags för inridning.

 

 

 

 

 

 

CILANTRO

Valack född 2007, e. Johnson – Blue Hors Hertug

Cilantro har haft en fantastisk karriär som unghäst. Han har deltagit i Breeders Trophy i Flyinge samt Unghästchampionat i Falsterbo. Som 5-åring var han även i Tyskland och representerade Sverige på Unghäst-VM. Efter åren som unghäst har han deltagit i ett YR-SM och tävlar nu på Int l-nivå och har även ridit lilla rundan internationellt. Målet är att starta Grand Prix 2018.

 

 

Figaro

 

 

 

 

 

 

 

Okidoki

Valack född 2006, okänd härkomst

Oki kom till oss som 3-åring. Det är en ponny som alla tre systrar har ridit och tävlat. Julia red honom som ungponny med BRONS på ungponny-SM som främsta merit. Sedan tog Frida över och red SM på honom som 8-åring. Evelina har ridit två SM, 7:a och 6:a. Två Falsterbo Ponny Kür, Final i SIHS Ponny Kür och avslutade med LAG-SM Guld. Okidoki är nu såld till familjen Smith.

 

 

Polar Blitz

Valack född 

Polar Blitz är nu såld till Finland

 

 

 

 

Weihenstephaner

Valack född 1998, e. Warstiener - Dwight

Weine, mannen, myten och legenden. Har tävlat GP på Internationell nivå med Mads Hendeliowitz. Numera Evelinas tävlingshäst som hon vunnit Junior SM Guld Junior NM Brons samt blivit 10:a på Junior EM. Samt har flera internationella placeringar. Har under hösten 2017 börjat tävla i YR klasser med flera Internationella segrar i både Tyskland och Holland.

 

 

Zancas Klint